Vakbroedersavond

Dinsdag 03 oktober 2023 - 19:30 - 23:00

Op dinsdag 3 oktober vindt er weer de roemruchte Vakbroedersavond plaats bij Beeld & Geluid op het Mediapark. een avond voor alle collega’s die in de media voor of achter de schermen werken; van radio, tv, of een streamingsdienst tot omroep of facilitair bedrijf. De avond wordt gepresenteerd door Rob Kamphues en belooft weer vele bijzondere verhalen, onvergetelijke hoogtepunten en misschien zelfs een aantal minder memorabele anekdotes…

Meld je aan! Of nog beter, geef ons een fragment door (van max 2,5 minuut) waar een bijzonder verhaal of herinnering mee is verbonden die je graag wilt delen met jouw vakbroeders. Je kunt het ons laten weten via vakbroeders@dutchmediaweek.nl. Het fragment mag door jou zelf geproduceerd, geregisseerd of gepresenteerd zijn, maar hoeft niet. Dit jaar is het bovendien 100 jaar geleden dat Kodak de 16mm film introduceerde, dus extra leuk als je ook een fragment op 16mm film hebt of als het daarmee heeft te maken.

Laat het ons weten, dan gaan wij alvast voor je op zoek in het enorme archief van Beeld & Geluid!

Info

Dinsdag 3 oktober 2023 19:30 - 23:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Business and Innovation

MAANDAG & DINSDAG POWERED BY MEDIA PARK & DAVID'S. Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.