Voor je bedrijf zijn er volop kansen om te profiteren van het enorme platform dat Dutch Media Week je biedt, zowel in het programma als in de communicatie eromheen. Wil jij in 2020 met jouw merk helemaal vooraan zitten bij 10.000 mediaprofessionals, 45.000 bezoekers en een miljoen mensen aan communicatiebereik, met aantrekkelijke tegenprestaties qua zichtbaarheid, hospitality en activatie van je merk? Daarover gaan we graag met je in gesprek.

Bijdragen als deelnemer aan de activiteiten, als locatie van een event of als presentator of organisator van één van de deelactiviteiten kan natuurlijk ook! Wanneer je bijdraagt aan het programma van Dutch Media Week word je meegenomen in de centrale communicatie rondom het festival. Je programma wordt vermeld op dutchmediaweek.nl en opgenomen in de festivalkrant. Voorafgaand aan het festival ontvang je van ons een promotiepakket.

Aanmelden event 2020
(Je kan gevraagd worden om in te loggen met je Google account, dit ivm upload van bestanden.)

Lees hier binnenkort meer over de mogelijkheden tot sponsoring en partnering.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over het programma en nieuws rondom Dutch Media Week? Meld je hier aan voor de Dutch Media Week nieuwsbrief!