Dutch Media Week toont van 3 tot en met 11 oktober de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Samen met een groot aantal partners belichten, stimuleren en promoten we de vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven in de Nederlandse media-industrie. Dit jaar volledig online! 

In onze speciale virtual venue organiseren we een week lang diverse inspirerende events waarin de media centraal staan. Luister en praat mee met meer dan 100 uur aan speciale Dutch Media Week radio en talkshows, kom in contact met jong talent en grote mediabedrijven of leer hoe je een podcast, vlog of online magazine maakt. Daarnaast toveren we het Media Park gedurende deze week om tot een heuse drive-in bioscoop waar je geniet van prachtige films vanuit eigen auto.

Anytime Anyplace
Voor het jaarthema 2020 hebben wij gekozen voor Anytime Anyplace. Want media zijn overal en op ieder moment te bekijken of te beluisteren: thuis, op je werk of onderweg op je mobiel. Iedereen kan kijken, maken, vragen, oordelen, genieten, meedenken en delen.

“Dutch Media Week biedt een veelzijdig platform aan stemmen. Ik was blij met de ruimte om in mijn Mediarede van 2019 kritisch te kunnen reflecteren op de stand van de journalistiek en mediamakerij.”– Madeleijn van den Nieuwenhuizen, columnist en wetenschapper

Hybride-event
In verband met de onduidelijkheid en regelgeving rondom de corona-crisis kiezen we voor een hybride vorm van programmering voor alle doelgroepen. Dit betekent ook dat de Open Studio Dagen zoals we ze kennen dit jaar niet zullen plaatsvinden. In plaats daarvan wordt het Media Park in Hilversum speciaal voor Dutch Media Week omgetoverd tot heuse drive-in bioscoop! Geniet van vele topfilms voor alle leeftijden vanuit je eigen auto. 

Contact
Wil je deel uitmaken van deze enerverende week? Heb je een bijzonder event dat je graag onder de aandacht wil brengen of wil je bij een bestaand event aansluiten?
Neem contact op met een van onze relatiemanagers.
Persvragen? Neem een kijkje op onze pers-pagina.