Dutch Media Week toont van 2 tot en met 8 oktober 2023 de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Samen met een groot aantal partners belichten, stimuleren en promoten we de vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven in de Nederlandse media-industrie.

Wil je deel uitmaken van deze enerverende week? Heb je een bijzonder event dat je graag onder de aandacht wil brengen of wil je bij een bestaand event aansluiten? Wij gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op met:
Herman Dummer
herman@dutchmediaweek.nl 06 – 5326 3700

Persvragen? Neem een kijkje op onze pers-pagina.

 

Dutch Media Days

Nieuw dit jaar zijn de Dutch Media Days. Deze dagen vormen een verlengstuk van de jaarlijkse Dutch Media Week en zijn in het leven geroepen om ook gedurende de rest van het jaar kruisbestuivingen met professionals uit zowel de media als andere disciplines te stimuleren. 

Meer over de Dutch Media Days

 

Missie

Dutch Media Week staat stil bij de impact die media heeft op ons dagelijks leven. Wij bieden een platform aan makers om met elkaar en met het publiek in contact te komen. Wij brengen verschillende mensen uit verschillende disciplines bij elkaar om van elkaar te leren en samen te creëren.