Dutch Game Day powered by Control

Donderdag 03 oktober 2024 - 09:00 - 23:00

De Dutch Game day powered by Control is een conferentie met nationale en internationale sprekers. De conferentie behandelt onderwerpen, zoals kunst, (game)design, programmeren, maar ook enkele zakelijke aspecten zoals het maken van games. Bij eerdere edities waren er sprekers van onder andere DICE, BioWare, Naughty Dog, Guerrilla, CD Projekt Red, 11 Bit Studios, Frontier en Bungie.

Het evenement bestaat uit een tweesporenconferentie met nationale en internationale sprekers. Daarnaast is er een centrale expo, waar bedrijven hun games en producten kunnen tonen of op zoek kunnen gaan naar klanten, partners, werknemers of stagiairs. De dag wordt afgesloten met een netwerkreceptie gevolgd door de uitreiking van de Dutch Game Awards 2024 georganiseerd door de DGA (Dutch Games Association).

In de komende weken wordt het programma bekend gemaakt maar je kunt je tickets nu vast bestellen.

Info

Donderdag 3 oktober 2024 09:00 - 23:00
Locatie: Beeld & Geluid

Games

WOENSDAG. Dutch Game Day powered by Control bestaat uit een congres van twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Die geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun meer persoonlijke verhalen. We sluiten de dag af met een nieuwe editie van de Dutch Game Awards. De award show voor de game industrie.