Zangworkshop Babette Labeij Music Academy

Zondag 08 oktober 2023 - 15:00 - 16:00

De Babette Labeij Music Academy is bekend van onder andere Het Junior Songfestival, The Voice Kids, X Factor, Idols, Kinderen voor Kinderen en De Eindmusical. Met filialen in Amsterdam, Rotterdam en nu ook in Hilversum weten zij iedereen, jong en oud, beginnend en gevorderd, aan het zingen te krijgen.

Tijdens de Xperience Days geeft de Babette Labeij Music Academy drie workshops voor het hele gezin, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. We hebben allemaal een stem en die leren wij je te gebruiken! Dus kom samen lekker zingen olv een van de top zangcoaches van de Babette Labeij Music Academy en laat je inspireren door niemand anders dan Junior Songfestival Winnares Luna Sabelle!

Meld je aan om zeker te zijn van je plekje!

Info

Zondag 8 oktober 2023 15:00 - 16:00
Locatie: Media Park
Toegangsprijs:

Gratis

Dutch Media Week Xperience Days

ZATERDAG & ZONDAG. Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience days. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals 3D Character design of nieuws maken. Doe mee aan een Rocket League competitie of dompel je onder in 30 jaar gaming in Nederland. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.