De staat van het spraakkanaal

Maandag 05 oktober 2020 - 13:00 - 14:00

Voice: de stand van zaken van het snelst groeiende communicatiekanaal

– Maarten Lens-FitzGerald, ondernemer, oprichter Open Voice, auteur “Voice, kansen en inzichten over het nieuwe spraakkanaal” 

Maarten Lens-FitzGerald helpt je met 2 ervaren experts bepalen of je wilt beginnen met Voice, wat de stand van vandaag is en waar het nieuwe kanaal naar toe gaat.

In minder dan twee jaar zijn er in Nederland een half miljoen slimme speakers verkocht. Via elke telefoon kan met de stem een assistent worden aangesproken. Veel TV’s praten terug. Maar wat kan allemaal nou? Wat heb je eraan als persoon en als (media) organisatie? En wat is te verwachten? Maarten heeft twee experts uitgenodigd, die tezamen direct en indirect tientallen voice projecten onder hun hoede hebben, om deze vragen te beantwoorden: Egon Verharen, innovatie manager NPO en Cor van der Broek, manager digital marketing & online  bij Achmea. Leer van de lessen en neem de tips mee van diegene die al begonnen zijn.

Ondernemer Maarten Lens-Fitzgerald – voorheen oa oprichter van Layar en Teamily heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in ontwikkelingen van geautomatiseerde conversaties. Hij nam onder andere het initiatief voor Project Zilver: samen met Google, SVB, Achmea en ouderenbond ANBO, zorgde hij voor de verspreiding van 10.000 Google Homes onder ouderen. Ook richtte hij Open Voice op, een netwerk voor mensen die actief met voice toepassingen aan het experimenteren zijn.

In deze talkshow gaat hij aan de hand van twee actuele cases uit de retail, in op de relevantie van voice voor de media industrie.

Partners van deze talkshow:

Open Voice

Info

Maandag 5 oktober 2020 13:00 - 14:00
Locatie: