Dutch Media Days

Dit jaar starten de Dutch Media Days, een serie talkshows over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, tech en innovatie die inhoudelijk samengesteld worden door partners. De Dutch Media Days zijn een verlengstuk van de jaarlijkse Dutch Media Week en worden georganiseerd door Media Perspectives. Met deze talkshows willen we ook gedurende de rest van het jaar kruisbestuivingen met professionals uit zowel de media als andere disciplines te stimuleren. Daarnaast willen we het Media Park op de kaart zetten als dé plek waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe technologieën, waar kennisdeling plaatsvindt en samenwerkingen opbloeien. De Dutch Media Days vinden overdag plaats, op het Media Park in Hilversum. In de maanden dat er ook een Cross Media Café plaatsvindt, zal de Dutch Media Day hiermee worden afgesloten.

Ook meedoen aan een Dutch Media Day?
Wil jij jouw achterban toespreken vanuit een professionele studiosetting op het Media Park? Laat je volledig ontzorgen en draag tegelijkertijd bij aan het creëren van een nieuwe, bruisende community. Neem contact op via communicatie@mediaperspectives.nl, dan vertellen we je graag over de mogelijkheden!

Wil je als bezoeker aanwezig zijn?
Voor informatie over de kaartverkoop en de laatste updates over het programma, kun je terecht op de website van Media Perspectives.

Planning 2022
Er staan dit jaar nog vier Dutch Media Days gepland. Zet onderstaande data vast in je agenda!
–       Dinsdag 7 juni
–       Dinsdag 6 september
–       Dinsdag 4 oktober
–       Dinsdag 22 november

 

DUT-1135_Logo_RGB