Dutch Media Day

Dinsdag 07 juni 2022 - 14:00 - 17:00

De Dutch Media Days zijn een serie talkshows over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, tech en innovatie die inhoudelijk samengesteld worden door partners. Ze zijn een verlengstuk van de jaarlijkse Dutch Media Week en worden georganiseerd door Media Perspectives. Met deze talkshows willen we ook gedurende de rest van het jaar kruisbestuivingen met professionals uit zowel de media als andere disciplines te stimuleren. Daarnaast willen we het Media Park op de kaart zetten als dé plek waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe technologieën, waar kennisdeling plaatsvindt en samenwerkingen opbloeien. De Dutch Media Days vinden overdag plaats, op het Media Park in Hilversum. In de maanden dat er ook een Cross Media Café plaatsvindt, zal de Dutch Media Day hiermee worden afgesloten.

Het programma voor de Dutch Media Day van 7 juni ziet er als volgt uit:

14.00 – 14.45 uur: Immersive Content | Next Steps (ClickNL)
Van werken tot shoppen, gamen en socializen: immersieve content dompelt gebruikers onder in levensechte ervaringen. En de vraag hiernaar neemt toe. CLICKNL start met een programma om de ontwikkeling en toepassing van immersive content te versterken. Tijdens deze sessie praten ze je bij over de voortgang. Wat zijn nu de Next Steps?
Lees meer

15.30 – 17.00 uur: Cross Media Café – Metaverse en media (Media Perspectives)
In dit Cross Media Café kijken we samen met een aantal Nederlandse pioniers welke mogelijkheden de Metaverse biedt voor de media-industrie
Lees meer

Je kunt de Dutch Media Day gratis fysiek bijwonen in Beeld & Geluid of volgen via een livestream. Aanmelden kan via deze link.

Info

Dinsdag 7 juni 2022 14:00 - 17:00
Locatie: Beeld en Geluid
Beeld en Geluid
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Bekijk de route
Toegangsprijs:

Partners