Tweede editie Dutch Game Day

Na een zeer succesvolle eerste editie waren de Dutch Game Association, Control en Dutch Media Week het er snel over eens: er komt dit jaar een tweede editie van Dutch Game Day powered by Control!

Dutch Game Day 2023 vindt plaats op woensdag 4 oktober en maakt weer deel uit van Dutch Media Week. Een dag waarin de game-industrie centraal staat, met sprekers uit binnen- en buitenland, een centrale expo waar bedrijven kunnen netwerken en hun games en producten kunnen showcasen én natuurlijk de uitreiking van de Dutch Game Awards 2023!

Early bird kaarten en deelname expo
Je kunt hier nu alvast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief, maar wacht niet te lang want OP=OP. Wil je een plekje op de expo of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een e-mail naar de Dutch Games Association.

Call for speakers en award nominaties
Heb je een goed idee voor een talk, dan kan je je voorstel via dit formulier indienen. Op dit moment accepteren we alleen aanmeldingen voor presentaties. Niet voor panels of roundtables. Het aanmelden van je talk kan tot 15 juni. Wil je tijdens de Dutch Game Awards 2023 kans maken op een mooie nieuwe uil of wil je iemand nomineren voor een van de Special Awards, dan kan dat tot 1 juli. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking
De Dutch Game Day powered by Control is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game-dag en is de organisator van de Dutch Game Awards.