Speciale MOTALK: Maak een documentaire via je smartphone voor War Child!

Smartphone filmmakers opgelet!

Op woensdag 9 oktober tussen 11:00 en 12:00 staat de dagelijkse MOTALK van Dutch Media Week in het thema van War Child. Kans maken op de unieke ervaring om met jouw smartphone een documentaire te maken in een van de vluchtelingenkampen waar War Child werkzaam is? Dat kan! Hoe dan? Laat je creativiteit stromen en visualiseer wat jij voelt bij War Child in een film van maximaal twee minuten. Kijk op de website van Mobile Movie Days (www.mobilemoviedays.com/my-story) hoe je mee kunt doen.

 

Niet zelf meedoen maar wel meer weten over mobile journalism? Op 10 en 11 oktober tonen Ruben Kazantsev, Ruud van Gessel en Cesar Majorana de genomineerden voor de prestigieuze awards van iPhone Film Festival in Los Angeles. Dit in aanloop naar de bekendmaking van de winnaars op vrijdag 11 oktober. Kijk je mee via de livestream?

 

Over MOTALK

Tijdens Dutch Media Week worden de gehele week dagelijks tussen 11:00 en 12:00 uur de MOTALKS gepresenteerd – een livestream talkshow, opgenomen met iPhones en geschakeld op een iPad Pro. BNNVARA en Club Hub presentator Cesar Majorana host het programma. 

 

Voor meer informatie: https://www.dutchmediaweek.nl/programma/motalks/