Social Media Week Holland

header_1920x1080

Social Media Week Holland (#SMWNL) ziet beperkingen als kansen en grijpt de gelegenheid aan om zich aan te sluiten bij Dutch Media Week. Het bundelt de krachten met een gelijkgestemde organisatie in hun opzet om dit jaar het evenement volledig online te houden.

De meerwaarde van #SMWNL zit hem in de nadruk op social media en datajournalistiek waarmee het een waardevolle toevoeging levert aan het medialandschap in Hilversum.

 

Over Social Media Week 

Social Media Week is een toonaangevend wereldwijd evenement en communicatieplatform op het gebied van media, marketing, technologie en innovatie. In elf jaar tijd is het uitgegroeid tot een internationaal inspiratiecongres dat op vier momenten per jaar plaatsvindt in verschillende wereldsteden op vrijwel alle continenten.

Behalve onze aanwezigheid in Hilversum voegen we dit jaar Den Haag opnieuw toe als ‘local city’ van Social Media Week in de rij van wereldsteden zoals New York, Los Angeles, Londen, Mumbai en Lagos. 

 

Over #SMWNL

#SMWNL is hét kennisevenement voor communicatieprofessionals in de B2B-en B2G-sector voor de Benelux. Met online presentaties en inspirerende paneldiscussies ervaar je hoe technologie en social media het communicatielandschap continu veranderen, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je deze opgedane kennis als bedrijf of organisatie in de praktijk toepast.

 

Programma

#SMWNL levert een eigen bijdrage aan het programma van Dutch Media Week, binnen de vijf dagthema’s. Met livestreams vanuit Rotterdam, Hilversum en Den Haag, en een fysiek dagprogramma voor zakenleven en studenten bij Beeld en Geluid Den Haag.

Voor een compleet overzicht van het programma, check op de onderdelen verzorgd door #SMWNL op onze programma pagina.

 

Social Media Week Holland wordt ondersteunt door gemeente Den Haag en door RauwCC.

logo_gemeente_den_haag Logo RauwCC NL Zwart

 

#SMWNL joins Dutch Media Week

 

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag

 

PARTNERS & SPONSORS: partners@smwnl.org

PERS & MEDIA: press@smwnl.org

OVERIGE VRAGEN: hello@smwnl.org

 

Volg #SMWNL op social

Twitter facebook insta linkedin