Open Studio’s

Zondag 09 oktober 2022 - 10:00 - 17:00

Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days kun je diverse studio’s op het Media Park bezoeken en geven de omroepen je een kijkje achter de schermen bij televisieprogramma’s.

Omroep MAX
Neem een kijkje achter de schermen bij Omroep MAX. Jan Slagter, Jan Rietman en andere bekende MAX-gezichten zijn aanwezig. Jong en oud kunnen voor én achter de schermen zien hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen en optredens bijwonen. Verder kun je  ervaren hoe het is om zelf autocue te lezen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan Rietman.

Wat is er te doen?
– Ontmoet de MAX-sterren
– Maak je eigen MAX Magazine-cover
– Autocue lezen
– MAX-decors bekijken
– Schminken (voor de kinderen)

Viaplay
Één van de nieuwste bewoners van het Media Park, Viaplay, opent haar deuren zodat je de studio’s kunt bekijken waar hun Formule 1-programmering en al hun voetbalprogramma’s worden gemaakt. De presentatoren nemen je tijdens een virtuele rondleiding mee en vertellen je alles over de mogelijkheden van deze nieuwste high tech studio.

Info

Zondag 9 oktober 2022 10:00 - 17:00
Locatie: Media Park
Toegangsprijs:

Gratis

Dutch Media Week Xperience Days

ZATERDAG/ZONDAG. Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience days. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals 3D Character design of nieuws maken. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.