Hilversum in Gesprek EXTRA met Annechien Steenhuizen

Zaterdag 03 oktober 2020 - 15:00 - 16:00

Tijdens Dutch Media Week biedt Hilversum in Gesprek een extra aflevering van zijn maandelijkse interview-programma. Op zaterdagmiddag 3 oktober is ANNECHIEN STEENHUIZEN , presentator van het NOS- 8 uur Journaal,  bij ons te gast. Zij wordt geïnterviewd over haar werk door journaliste Cisca Dresselhuys. Na afloop van het gesprek wordt haar keuzefilm ‘Bombshell’ vertoond.

Annechien Steenhuizen ( 1977 ) is journalist en presentator, zij studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht, waarna ze ging werken op de redactie van RTL’s 5 in ’t Land en RTL Nieuwsmagazine.

In 2002 begon ze bij RTV Utrecht en in 2009 werd ze een van de vaste presentatoren van NOS op 3. In 2011 kwam ze bij het NOS Journaal en in 2013 volgde ze Sacha de Boer op als vaste presentator van het Achtuurjournaal. Sinds 2018 presenteert ze daarnaast Project Rembrandt. Zij is getrouwd, heeft twee kinderen en heeft als hobby kickboksen. De teksten voor het journaal schrijft ze zelf. Op termijn zou ze graag nog eens iets heel anders willen gaan doen: rechten studeren en daarna mensenrechtenadvocaat worden. ‘Het roer helemaal omgooien, daar fantaseer ik over’, zei ze onlangs in een interview.

Let op: De locatie voor dit evenement is het Filmtheater Hilversum

 

Partners:

Filmtheater 500x500

Info

Zaterdag 3 oktober 2020 15:00 - 16:00
Locatie: Filmtheater Hilversum
Filmtheater Hilversum
Filmtheater Hilversum, Herenplein, Hilversum, Nederland

Bekijk de route

Partners