Dutch Media Week Talk – Talent

Woensdag 07 oktober 2020 - 19:00 - 19:45

In de talkshow Dutch Media Week Talk nemen Monique van Dusseldorp en wisselende gasten je tussen 19:00 en 20:00 uur mee langs een van de dagthema’s van Dutch Media Week (International, Industry, Talent, Society en Future).

Dutch Media Week Talk – Talent

De media-industrie is in beweging en daarmee veranderen ook de kwalificaties van de professionals die er werken. In deze DMW TALK gaan we in gesprek met opleiders en met jonge talenten.

De media-industrie is in beweging en daarmee veranderen ook de kwalificaties van de professionals die er werken. Van getalenteerde formatontwikkelaars, cameramensen en presentatoren tot data-marketeers, AI-ontwikkelaars en social-specialisten. Wat zijn de mediaberoepen van de toekomst en welke kennis en kunde is er nodig? Monique van Dusseldorp gaat in gesprek met onder andere Liza Fahner, manager mediaopleidingen MBO College Hilversum en met Tarik Yousif, Directeur HKU Media. Wat is hun visie op de toekomst van media en media opleidingen?

Daarnaast krijgt Alain Dikken, de winnaar van de BM Young Talent Award de kans om te laten zien waarom hij gewonnen heeft – en wat voor hem de belangrijkste manier van leren is.

Te gast:

  • Liza Fahner (manager mediaopleidingen MBO College Hilversum)
  • Tarik Yousif (Directeur HKU Media)
  • Ronald Kleijn (Projectleider Make IT Work)
  • Merel Booleman (Projectleider XR lab en voorzitter VERS)
  • Alain Dikken, Solutions Consultant bij NEP The Netherlands

02_ROCvA_logo_MBO_Hilversum_PLAT_RGB[1]VR Challenge - HKU 01 Blok 2 spreker A Make IT Work logoHVA-logo-1

Het thema Talent wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Info

Woensdag 7 oktober 2020 19:00 - 19:45
Locatie: