Depottour – Achter gesloten deuren

Zondag 09 oktober 2022 - 12:00 - 13:00

Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld & Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie.

Onze vrijwilligers nemen je mee langs de mediapersoonlijkheden op onze Wall of Fame en de fascinerende en verborgen symboliek van het schitterende gebouw. Ook daal je af naar de dieptes van de ‘canyon’ waar je een kijkje kunt nemen in onze schatkamers die normaal gesloten zijn voor publiek. Daar bewaren we niet alleen meer dan 1.000.000 uur aan audiovisueel materiaal, maar ook een enorme collectie interessante en mooie objecten uit de Nederlandse mediageschiedenis. De depottour gaat niet door ons museum.

Museum gesloten
Ons museum is op dit moment gesloten voor de bouw van een volledig nieuw en interactief Mediamuseum. Het is dus niet mogelijk om de depottour aan te vullen met een museumbezoek.

Info

Zondag 9 oktober 2022 12:00 - 13:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

€2,50,

Tickets zijn te koop aan de balie van Beeld & Geluid

Xperience Day

Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience day. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals game design of nieuws presenteren. Doe mee aan game activiteiten, lees van een echte autocue of breng een bezoekje aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.