Dauwtrappen met Bruno

Maandag 03 oktober 2022 - 07:45 - 09:00

Op iedere werkdag van de Dutch Media Week kun je mee uit wandelen met kunstenaar Bruno van den Elshout. Een ideale voorbereiding op al het moois dat we iedere dag voor je hebben geprogrammeerd. Dit brengt een mooie gelegenheid om je te laten verrassen door wie je medewandelaars zijn, en door wat de dag je brengt wanneer je die actief begint. We zorgen dat we iedere dag op tijd terug zijn voor het begin van het inhoudelijke programma. Koffie en iets lekkers staan dan al voor je klaar.

De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door, zorg voor kleding die je voldoende warm en droog houdt. We lopen een afstand van ongeveer 5 kilometer en deelname is geheel kosteloos. We vragen je wel om je vooraf aan te melden als je aan een wandeling wilt deelnemen.

Bruno van den Elshout (1979, Den Haag) onderneemt eigenzinnige kunst- en onderzoeksprojecten die uitnodigen tot ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden. In zijn werk zoekt hij steeds naar manieren om oordeelvrije benieuwdheid en liefdevolle aandacht te beleven, en daartoe uit te nodigen.

Info

Maandag 3 oktober 2022 Dinsdag 4 oktober 2022 Woensdag 5 oktober 2022 Donderdag 6 oktober 2022 Vrijdag 7 oktober 2022 07:45 - 09:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis