Business in Media: Gaming & E-Learning

Woensdag 07 oktober 2020 - 12:00 - 12:45

In de talkshow Business in Media gepresenteerd door Humberto Tan besteden we aandacht aan de kennis, kunde, kracht en creativiteit van media- en facilitaire bedrijven. We laten zien wat zij voor met name het grote bedrijfsleven kunnen betekenen. We brengen mooie en interessante verhalen en interessante cases van de mediabranche en laten zien wat zij voor de corporate markt allemaal doen en kunnen betekenen.

Gaming & E-Learning

De technieken en principes uit de tv-en entertainment-business worden steeds meer ingezet voor serieuze zaken. Hoe kun je de principes achter gaming (Gamification) voor je bedrijf inzetten? Wat gebeurt er allemaal op het gebied van E-learning en wat levert dit op?  

Reinoud van Dommelen, TinQwise vertelt hoe zij hun expertise vanuit de TV business hebben ingezet om e-learning bedrijf TinQwise op te zetten en succesvol te maken. Grote trainingsprogramma’s , met complete online platforms en immersive VR. Ralf Verhoef van Angry Bytes schuift aan om te praten over hun crossmediale en interactieve oplossingen voor televisie, second screen, podcast, radiozenders en events. Bart Hufen, Brand New Game, ontwikkelde een adventure game engine waarmee je eenvoudig je eigen (serious) adventure game ontwikkeld. In de show voorbeelden hiervan. Kees van Velzen van de Maeckers komt een case toelichten rondom cybersecurity voor Bol.com.

Info

Woensdag 7 oktober 2020 12:00 - 12:45
Locatie: