Backstage stories

Dinsdag 04 oktober 2022 - 11:30 - 12:30

Op dinsdag 4 oktober organiseren we de eerste editie van Backstage Stories! Dit event is onderdeel van de Business Day tijdens Dutch Media Week in Beeld & Geluid Hilversum.

Werk jij in de media wil je weten hoe een succesvol project of format in elkaar zit? Of ben je benieuwd naar beroepen van andere mediaprofessionals? Dan is deze sessie voor jou bedoeld! Tijdens Backstage Stories spreekt Jamaal Hussein (presentator/maker bij o.a. BNNVARA) met mediaprofessionals over een bijzonder project of initiatief waar zij aan hebben meegewerkt. Hoe zijn ze in deze functie terecht gekomen? Wat maakt het project bijzonder of succesvol? Gaan er wel eens dingen mis? Kortom: hoe gaat het er backstage aan toe?

Sprekers

Aniek Geerdink, Spelredacteur bij Wie is de Mol? en Simon van der Vegt, Head of Projects bij Unbranded. Samen nemen zij je mee in het creatieve proces achter de schermen bij Wie is de Mol? en kijken ze hoe het er aan toe gaat bij Unbranded, decorbouwers van o.a. Voetbal Offside en MTV Awards.

Praktische informatie

Backstage Stories zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober en is gratis fysiek bij te wonen. De bijeenkomst duurt van 11.30 – 12.30 uur. Er is geen pauze tussendoor. Na afloop staat er een lekkere, gratis lunch klaar!

Het is een interactieve sessie, waarbij jij als gast zelf vragen aan de sprekers kan stellen. Bedenk dus vast wat je wil weten en grijp je kans!

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 11:30 - 12:30
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Business and Innovation

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.