Nieuw: portfolio review tijdens Dutch Game Day

Professionals van Paladin StudiosKeokeN Interactive en Nixxes komen op 4 oktober naar de Dutch Game Day om portfolios te beoordelen en feedback te geven om daarmee de presentatie van het werk naar een (nog) hoger niveau te tillen. Het is voor zowel studenten als professionals mogelijk om hun portfolio laten bekijken. Wil jij van deze uitgelezen kans gebruikmaken, meld je dan vóór 25 september aan via dit online formulier. Dit formulier geeft ook meer informatie over het event. Aanmelden is gratis, maar om deel te nemen heb je wel een Dutch Game Day ticket nodig.

Dutch Game Day talk
Twee van de drijvende krachten achter de portfolio reviews zijn Julia Seifert en Sacha Blom. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving bij, respectievelijk, KeokeN Interactive en Paladin Studios. Naast het organiseren van de portfolio review geven ze een Dutch Game Day talk. Hiermee willen ze werkgevers met praktische ideeën aan het denken zetten over het inclusiever maken van het wervingsproces.

Blom belicht kandidaat-gedreven werving. Ze legt uit hoe ze het Paladin wervingsproces transparant heeft gemaakt en hoe ze het team heeft betrokken door bewustzijn te creëren. Verder geeft ze praktische tips over het werven van een diverse talent pool, met de nadruk op het schrijven van inclusieve teksten.

Seifert geeft inzicht in de KeokeN headhunting methode, waarbij de studio proactief zoekt naar divers talent. Die activiteiten variëren van educatieve programma’s, mentoring, samenwerking met universiteiten en andere innovatieve manieren om nieuwe stemmen en perspectieven te vinden.

Julia-Sacha-DGD