MP_logo_RED_rgb

Media Perspectives joins Dutch Media Week

Wij zijn zeer blij om aan te mogen kondigen dat Media Perspectives ook dit jaar weer meedoet aan Dutch Media Week. Zij organiseren maar liefst 4 events tussen 3 en 11 oktober. In dit brede scala aan evenementen staat innovatie in de media-industrie centraal.

Media Matters Matchmaking Day
Zo organiseren ze een speciale editie van de MediaMatters MatchMaking Day. In deze editie worden innovatieve Nederlandse startups en scale-ups gekoppeld aan internationale mediabedrijven.

Cross Media Café
In samenwerking met Beeld en Geluid wordt er een Cross Media Café over een actueel thema in de media-industrie georganiseerd.

49157118881_51fc843fba_o

MediaTalk
Een MediaTalk waar een mediaprofessional de ins en outs van een innovatief mediaproject presenteert. Tijdens dit evenement is er veel ruimte voor interactie en netwerken. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft.

 

Sollicitatieworkshop
Ben je op zoek naar een baan en heb je weinig of geen ervaring met solliciteren? Of wil je weten hoe je jezelf nog beter kunt presenteren? Volg dan aansluitend op de MediaTalk de sollicitatieworkshop. Hier leer je een aantal belangrijke tips & tricks zodat jij straks goed voorbereid een gesprek in kan gaan.

 

Media Hack Day
En als kers op de taart organiseert Media Perspectives een Media Hack Day. Tijdens deze Hackathon zal een tiental young professionals aan de slag gaan met een complex IT-vraagstuk uit de media-industrie.

49203510126_3c7936324e_o

Media Perspectives is dit jaar dus ook weer prominent aanwezig op Dutch Media Week. Hou onze kanalen in de gaten voor alle updates rondom deze evenementen.

 

Partner worden?
Wil jij ook meedoen aan hét mediafestival van Nederland? Meld je dan hier aan als partner!