Laatste early bird tickets Dutch Game Day

Op dit moment geldt er nog een speciaal early bird tarief voor de Dutch Game Day, de congresdag voor gameprofessionals. Echter, er is nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus reserveer snel hier je ticket.

Onlangs zijn er al twee sprekers voor Dutch Game Day bekendgemaakt, inmiddels zijn daar weer twee nieuwe sprekers aan toegevoegd:

Luci van Bokhorst, Influencer Manager bij Gearbox Publishing EMEA.
Van Bokhorst is een ervaren influencer manager met meer dan tien jaar ervaring binnen gaming en esports. Ze begon ooit als indie developer, maar stapte al snel over op marketing. Ze heeft strategische campagnes opgezet voor industriegiganten als Alienware, Intel, Prime Matter/Plaion en nu dus Gearbox Publishing.
Tijdens haar Dutch Game Day talk op 4 oktober bespreekt Van Bokhorst influencer marketing do’s en don’t’s, of je moet gaan voor betaald of organisch, hoe je creators vindt en hoe je het beste met hen kunt werken. Én er is ruimte om je brandende influencer vragen te stellen.

Luci-van-Bokhorst

Koen Deetman van  KeokeN Interactive
Deetman is oprichter van KeokeN Interactive, waar hij de rol van Studio Director en Game Director bekleedt. Op de Dutch Game Day komt Deetman vertellen hoe ze tijdens development van Deliver Us Mars creatiever en efficiënter zijn gaan werken. Als gevolg daarvan hebben ze AA/AAA production values weten te bereiken, ondanks de beperkte teamgrootte en een bescheiden budget.

Koen Deetman-portrait

Kijk voor eerdere edities en het volledige programma van 2023 op www.dutchgameday.nl