Dutch Media Week Familiefestival

Zaterdag 8 September
10:00 - 17:30

Locatie:
Beeld en Geluid

Prijs:
Tickets: € 5
Familieticket: €15 (max 5 personen)

Sterk gereduceerd tarief voor alle activiteiten van het Familiefestival én een bezoek aan de Beeld en Geluid experience (reguliere toegangsprijs volwassenen €16)

Tickets

Dutch Media Week Familiefestival

Over je identiteit in je échte-, en je online wereld. Ontdek jouw mediapersoonlijkheid door middel van workshops, talks en meet & greets met vloggers, acteurs en programmamakers!

fam-fest-za.jpg

Op deze zaterdag ontmoet je (onder andere) Jiami Jongejan, Tim Douwsma, Pip Pellens, Janouk Kelderman en Ismail Ilgun. En ze gaan met jou het gesprek aan over de manier waarop jij dit het beste kan doen. Want daar gaat dit festival over: Wie ben je als media-persoonlijkheid? Wie ben jij online? Welke keuzes maak je in wat je wel en niet online laat zien? En wat is het verschil tussen ouders en kinderen? Leerzaam, maar vooral ook héél leuk, voor de hele familie.

Op het festival hoef je niets te missen. Door live-verbindingen, verslaggevers en grote schermen in het hele gebouw kan je alles van minuut tot minuut volgen.

Meer info over het programma en de sprekers

Zelf aan de slag

Tijdens het Dutch Media Week Familiefestival kun je je creativiteit laten botvieren, want de hele dag door kun je op allerlei vlakken zelf aan de slag! Ontwerp je eigen emoji of maak een fotostrip met je familie. Die krijg je uiteraard ook mee naar huis. Vind je bewegend beeld spannender? Maak dan je eigen GIFje of neem zelf een vlog op. Als je het vloggen helemaal te pakken hebt kun je ook een Crashcourse YouTuben meepakken, vol tip en tricks voor het opstarten van je eigen YouTube-kanaal!

Koude Kermis

Op de Koude Kermis is niets wat het lijkt. Maak een ritje in ‘The Fair Grounds’, een virtual reality rollercoaster-ride op zogenaamde ‘kiddy rides’ (ook voor volwassenen!), waag een gokje met de Grab the Pussy grijpmachine, kies je eigen e-nummers in het ZOET!-suikerspin-laboratorium, draai een rondje in de Carnaval des Moutons draaimolen – een ode aan de zoötroop, maar dan met Augmented Reality – of laat je vereeuwigen als freak van de toekomst in de Photobooth Freakshow! Stap in de hydraulisch bestuurbare Fiat Panda als kermis-race-simulator in ‘Tijdreizigers, escaperoom on wheels’ en probeer zo snel mogelijk op je vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk aan te komen, maar wel veilig natuurlijk ;).