David’s Bar & Restaurant: The place to be tijdens Dutch Media Week

Op het altijd bruisende Media Park Hilversum, op het Joop van den Endeplein om precies te zijn, zit David’s. Bij David’s Bar & Restaurant staat de Amerikaanse keuken centraal. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, snelle lunch, goede cocktail of take-away ontbijtje. Ze serveren American Southern soul food in een New Yorkse vibe.

David’s is dé centrale plek op het Media Park, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt: van de hardwerkende redacteur en producer tot de baas van RTL of Talpa. Dat is niet alleen de verdienste van het vriendelijke en gastvrije personeel, maar het komt ook door de verschillende functies die zijn gecreëerd in David’s. Door de indeling vind je altijd een plek waar jij op dat moment behoefte aan hebt: een gezellig bakkie koffie op een bank, een goede cocktail aan de kosmopolitische bar, een snelle zakenlunch op het terras of uitgebreid extravagant diner aan de chef’s table.

Kortingsactie Business & Innovation Days
Speciaal voor alle bezoekers van de Business & Innovation Days is er een speciale actie tijdens Dutch Media Week: 10% korting op lunch, borrel of diner! En op donderdag vieren we de media in David’s tijdens het Dutch Media Week Café XXL Maar ook andere bezoekers van Dutch Media Week zijn natuurlijk van harte welkom. Dus kom vooral langs voor een lekkere lunch of borrel, een snelle daghap of een uitgebreid diner in het restaurant. Met lekker weer stallen ze hun grote terras uit voor de deur. Kortom: Bij David’s is plek voor iedereen op elk moment van de dag.

Zie voor meer info, het menu en reserveringen: www.davidshilversum.nl