#SMWNL Social Hour

Donderdag 08 oktober 2020 - 15:00 - 15:45

10 jaar Facebook groepen: de media laat kansen liggen

Op dit moment zijn er 8 miljoen Nederlanders lid van een actieve Facebook groep. Een enorme potentie dus om je ideale doelgroep te bereiken en de dialoog aan te gaan. Maar waar de maatschappij Facebook groepen de afgelopen 10 jaar heeft omarmd, blijft traditionele media gek genoeg achter. Er wordt amper gebruik gemaakt van Facebook groepen, terwijl dit een laagdrempelige en fijne manier is om echte en oprechte verbindingen aan te gaan en je network uit te breiden. Op een authentieke en sympathieke manier.

Ontdek in deze keynote wat het geheim is van Facebook groepen en hoe je daar als media je voordeel mee kunt doen. Om beter te zijn in je vak. Om nieuwe doelgroepen te leren kennen en te weten wat er nu écht speelt in de maatschappij. Maar ook om meer kijkers, lezers of luisteraars aan te trekken. Om van wildvreemden fans te maken.

Facebook groepen bestaan in oktober 2020 precies 10 jaar. Digital Community Expert Maartje Blijleven neemt je mee in de wondere wereld van Facebook communities en deelt de laatste trends en ontwikkelingen. Je hebt als media professional communities nodig om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld! Dus mis deze talk niet.

Powered by #SMWNL

Partners van deze talkshow:

Partnerafbeelding SMWNL Partnerafbeelding RauwCC Gemeente den haag 500x500

Info

Donderdag 8 oktober 2020 15:00 - 15:45
Locatie: