Kennis met Dennis Special

Donderdag 08 oktober 2020 - 16:00 - 16:45

Kennis met Dennis Special: Succesvol op social media met een duidelijke strategie

Kennis met Dennis is dé social media update waarin socialmediatrendwatcher Dennis de Winter (RauwCC) nieuwtjes en trends op het gebied van social media deelt, zodat je op altijd up-to-date bent.

In de Kennis met Dennis Special gaat hij met andere experts uit de branche het gesprek aan over de laatste ontwikkelingen, toffe cases en slimme strategieën gelinkt aan social media.

Vandaag in de Kennis met Dennis Special: succesvol op social media met een duidelijke strategie met gasten Sammy Slot (Rode Kruis) & Sanne van der Schee (RauwCC). Als je een goede doelgroepgerichte socialmediastrategie opzet, dan kan het bijna niet misgaan. We praten over de aanpak van het rode kruis op TikTok en andere (moderne) platformen en hoe RauwCC samen met hun klanten strategieën voor social media aanpakt.

Hosted by #SMWNL

 

Partners van deze talkshow:

Partnerafbeelding SMWNL Partnerafbeelding RauwCCGemeente den haag 500x500

Info

Donderdag 8 oktober 2020 16:00 - 16:45
Locatie: Beeld en Geluid ▷ Online

Partners

Voeg a.u.b. een logo toe

Society

Media zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Dutch Media Week laat deze maatschappelijke waarde en impact van media zien. Wat is de rol van media nu en hoe zal dit er in de toekomst uit gaan zien? Kijk en luister dagelijks naar de Dutch Media Week talkshow, in samenwerking met Broadcast Magazine over diversiteit en inclusiviteit in de media of leer van de Product School hoe je een podcast, vlog of online magazine maakt.