Cross Media Café

Dinsdag 03 oktober 2023 - 14:00 - 16:00

Cross Media Café: Spatial computing
In het Cross Media Café van 3 oktober verkennen we hoe het fenomeen ‘spatial computing’ – de verzamelterm voor AI, AR, VR en sensortechnologie – de deur opent naar een futuristisch landschap van interactie en beleving. Het biedt talloze mogelijkheden voor de media- en entertainmentindustrie om het publiek op nieuwe manieren te boeien én binden. Sprekers als Gabriele Romagnoli (ShapesXR) en Jelmer Althuis (The Sphere of Sound) delen hun inzichten, en discussiëren over de mogelijkheden en de uitdagingen die deze technologische innovatie met zich meebrengt.

Het Cross Media Café is onderdeel van de Business & Innovation Days van Dutch Media Week. Wil je het Cross Media Café bijwonen? Meld je dan gratis aan voor een dagticket op dinsdag 3 oktober. Als bonus kun je naast het Cross Media Café ook de rest van het dagprogramma bijwonen en meelunchen!

Bestel je tickets hier.

Info

Dinsdag 3 oktober 2023 14:00 - 16:00
Locatie: Beeld & Geluid
var exampleCallback = function() { console.log('Order complete!'); }; window.EBWidgets.createWidget({ // Required widgetType: 'checkout', eventId: '685660056687', iframeContainerId: 'eventbrite-widget-container-685660056687', // Optional iframeContainerHeight: 1300, // Widget height in pixels. Defaults to a minimum of 425px if not provided onOrderComplete: exampleCallback // Method called when an order has successfully completed });

Partners

Business and Innovation

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.