BMY Talk

Donderdag 08 oktober 2020 - 10:00 - 10:45
Regisseur, radiomaker, voice-over en YouTube-specialist Bas van Teylingen is te gast in deze BMY Talk tijdens Dutch Media Week. Hij is begonnen bij de radio, heeft vele tv-titels op zijn naam staan en regisseerde films als ‘De Film van Dylan Haegens’ en ‘Project Gio’ in 2019. Hoe zette hij zulke stappen in zijn carrière? Waar ligt zijn hart? Welke tips heeft hij voor (nieuwe) mediamakers? En ook welke valkuilen kent hij als creatieveling en waar kan hij ons voor behoeden?
Als kersverse voorzitter van BMYoung presenteert Kevin van den Berg deze BMY Talk. Als opvolger van de College Talk die BMYoung eerder had met Eelco van Kooten, Ewout Genemans, Kalvijn en John de Mol, wil het platform hiermee jonge mediamakers inspireren. BM Young is ook te volgen op Instagram: @broadcastmagazineyoung.


Kijk de uitzending terug

Partner:
BMY talk

Info

Donderdag 8 oktober 2020 10:00 - 10:45
Locatie: Beeld en Geluid ▷ Online

Talent

PNH_RGB_pos_trans
De media-industrie is in beweging en daarmee veranderen ook de kwalificaties van de professionals die er werken. Van getalenteerde formatontwikkelaars, cameramensen en presentatoren tot data-marketeers, AI-ontwikkelaars en social-specialisten. Dutch Media Week biedt de industrie en talenten de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens diverse events. Zo verzorgen ROC studenten de techniek van de Dutch Media Week talkshow en brengt Broadcast Magazine Young jong talent in contact met grote mediabedrijven via matchmaking sessies.