BMYoung Mediatalent 2020

Woensdag 07 oktober 2020 - 17:00 - 17:15

Wie wordt het BMY Mediatalent van het Jaar 2020?

Tot 15 september kunnen omroepen, producenten en zelfstandigen hun talenten opgeven. Het BMY Mediatalent van het Jaar voldoet aan een aantal criteria. Het talent in kwestie kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld, durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden.

Wie treedt in de voetsporen van Niels Lodeweges, de talentvolle, ambitieuze eindredacteur van EndemolShine-platform Legends of Gaming NL en winnaar van vorig jaar?

 

Partners:

BMY Mediatalent logo

Info

Woensdag 7 oktober 2020 17:00 - 17:15
Locatie: Beeld en Geluid

Talent

PNH_RGB_pos_trans
De media-industrie is in beweging en daarmee veranderen ook de kwalificaties van de professionals die er werken. Van getalenteerde formatontwikkelaars, cameramensen en presentatoren tot data-marketeers, AI-ontwikkelaars en social-specialisten. Dutch Media Week biedt de industrie en talenten de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens diverse events. Zo verzorgen ROC studenten de techniek van de Dutch Media Week talkshow en brengt Broadcast Magazine Young jong talent in contact met grote mediabedrijven via matchmaking sessies.