Weekendtip: Open Studio Dagen tijdens Dutch Media Week!

Een exclusief kijkje achter de schermen bij radio en televisie? Je eigen autocue inspreken? Op de foto met jouw favoriete presentator? Of zelf te gast zijn bij een live talkshow? Kom dit weekend naar de Open Studio Dagen tijdens Dutch Media Week en beleef de magie van radio en televisie!

Kijkje achter de schermen

Op de foto gaan als Janny, Robért en André van Heel Holland Bakt, een kijkje in het decor van Met het Mes op Tafel of een autocue lezen samen met bekende presentatoren? Kom dan naar Omroep MAX in studio 23 en 32! Ook de studio’s van KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NOS en EO zijn dit weekend geopend met allerlei toffe workshops en meet&greets. Van de acteurs van SpangaS tot Woezel & Pip en van een workshop radio maken tot meedoen aan de Kassa producttest over naturel chips.

Aan de slag met media

Ook buiten de studio’s om is er dit weekend genoeg te beleven op het Media Park in Hilversum! Luister mee met live uitzendingen van Efteling Kids Radio, beklim de TV-toren of breng een bezoek aan de KinderRadioFabriek bij Beeld en Geluid. In de Cinekid workshop maak je via stop motion in een handomdraai de leukste en spannendste animaties en tech-ondernemer Jim Stolze neemt je via een interactieve quiz mee in de wereld van robots en kunstmatige intelligentie. Loop voor een professionele castingshoot zeker even langs Hebbes Casting om vervolgens geheel in stijl aan te schuiven aan tafel bij Dutch Media Talk. Vooraf aanmelden is hiervoor verplicht. Dus is jouw zelfgeschreven boek net uit? Spaar jij alle gadgets rondom een bepaalde serie? Heb je een hilarisch verhaal te vertellen? Laat het weten en wie weet zit jij samen met presentator Frits Sissing, burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes, YouTuber Bram de Wijs, radio-dj Frank van ’t Hof of acteur Joost de Koning aan tafel!

Line-up Open Studio Dagen

Daarnaast geniet je op het Media Park ook van fantastische optredens! De definitieve line-up is inmiddels bekend, met als kers op de taart een spetterend optreden van de razendpopulaire boyband FOURCE. Zing, dans of luister mee met optredens van Kiya, onder andere bekend van The Voice Kids, of Junior Eurovisie Songfestival ster Stefania. Ook YouTuber, zangeres en stijlicoon Kymora Sade, finalist van The Voice Kids 2019 Robin Tinge en álle finalisten van het Junior Songfestival 2019 zijn erbij! DJ Pieter Gabriel zorgt tussen alle optredens door voor de lekkerste beats.

Line-up zaterdag

14:00 – 17:00 – DJ Pieter Gabriel

14:30 – 14:50 – Kiya

14:50 – 15:10 – Kymora Sade

15:30 – 15:50 – Robin Tinge

15:50 – 16:10 – Stefania

16:30 – 17:00 – FOURCE

Line-up zondag

14:00 – 17:00 – DJ Pieter Gabriel

14:30 – 14:50 – Kiya

14:50 – 15:10 – Kymora Sade

15:30 – 15:50 – Finalisten Junior Songfestival 2019

15:50 – 16:10 – Stefania

16:30 – 17:00 – FOURCE

De Open Studio Dagen is onderdeel van Dutch Media Week en is gratis te bezoeken.