Quest design lessen van Pawel Sasko

Onlangs is weer een hele mooie spreker aan de line-up toegevoegd van de Dutch Game Day powered by Control: CD Projekt RED Quest Director Paweł Sasko komt op 6 oktober naar Hilversum om zijn jarenlange ervaring te delen.

Sasko maakt al 17 jaar games, waarvan 11 jaar bij CD Projekt RED. Daar werkte hij aan The Witcher 2, The Witcher 3 en Cyberpunk 2077. Momenteel is hij druk met de expansion voor de laatstgenoemde titel. In zijn talk op de Dutch Game Day deelt Sasko belangrijke en universele quest design lessen die hij heeft opgedaan tijdens de ontwikkeling van The Witcher 3 en Cyberpunk 2077. Hij illustreert deze lessen met voorbeelden uit beide blockbuster titels. Sasko bespreekt typische valkuilen voor narratieve ontwerpers in AAA en biedt oplossingen voor genoemde uitdagingen, vergezeld van de vele development anekdotes.

Wil je zeker weten dat je er op 6 oktober bij kan zijn? Klik dan nu hier om je kaartje voor de Dutch Game Day te kopen. Naast een gewoon conference ticket en een combi ticket, dat ook toegang geeft tot de Dutch Game Awards, is er ook een beperkt aantal studentenkaarten beschikbaar in de losse verkoop.

Pawel-Sasko_123-2-768x814-1-566x600