Zangworkshop Babette Labeij Music Academy

Zondag 09 oktober 2022 - 11:00 - 16:00

De Babette Labeij Music Academy is bekend van onder andere Het Junior Songfestival, The Voice Kids, X Factor, Idols, Kinderen voor Kinderen en De Eindmusical. Met filialen in Amsterdam, Rotterdam en nu ook in Hilversum weten zij iedereen, jong en oud, beginnend en gevorderd, aan het zingen te krijgen.

Tijdens de Xperience Days geeft de Babette Labeij Music Academy drie workshops voor het hele gezin, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. We hebben allemaal een stem en die leren wij je te gebruiken! Dus kom samen lekker zingen olv een van de top zangcoaches van de Babette Labeij Music Academy en laat je inspireren door niemand anders dan The Voice Kids winnares Emma Kok.

Meld je aan om zeker te zijn van je plekje!

Info

Zondag 9 oktober 2022 11:00 - 16:00
Locatie: Media Park
Toegangsprijs:

Gratis

Xperience Day

Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience day. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals game design of nieuws presenteren. Doe mee aan game activiteiten, lees van een echte autocue of breng een bezoekje aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.