Workshop I-FRAME

Zaterdag 02 oktober 2021 - 13.00 - 15.00

Zoek, mix & print je eigen kunstwerk!

Hoe kun je van allemaal verschillende beelden je eigen verhaal maken? Je onderzoekt het tijdens de workshop I-FRAME in het Creative Image Lab.
In het lab ligt een hele wereld aan geprinte teksten en stills van beelden uit het archief van Beeld en Geluid voor je klaar. Door het remixen van deze beelden maak je er jouw eigen verhaal van. 

Je combineert oude tv-beelden met teksten en figuren die anderen al hebben gemaakt. Ook ga je zelf op speurtocht in het archief en voeg je eigen karakters toe aan televisiebeelden door te knippen, plakken, tekenen en drukken. 

Jij bent de beeld-regisseur: in welke wereld gebeurt het, welke figuren komen in beeld en wat zeggen ze? Jij zet het verhaal in scène: je kiest een voorgrond en een achtergrond, het decor en de acteurs, de tekst en het beeld, de mensen en de objecten.

Jij bepaalt. Het is jouw verhaal. 
Deelname aan de workshop is gratis. Je moet je wel even aanmelden. Dit kan in de werkplaats zelf of door te mailen met Cees Martens: cmartens@beeldengeluid.nl
Zeit in het onderwerp workshop I-FRAME en vermeld je naam, het aantal personen en de datum van de gewenste workshop. 

Creative Image Lab is de pop-up werkplaats van het Grafisch Atelier Hilversum en Beeld en Geluid. Door in het lab te werken aan verbeelding, creatief onderzoek en het ontwerpproces ontdek je de kracht van beeld en visuele communicatie.

Locatie:
Creative Image Lab
Gooische Brink 63-35

Dit evenement is fysiek te bezoeken en is niet online te volgen.

 

Info

Zaterdag 2 oktober 2021 Woensdag 6 oktober 2021 Zaterdag 9 oktober 2021 13.00 - 15.00
Locatie: Gooische Brink
Gooische Brink
Lin-gerie Gooische Brink, Kerkstraat 63-29, Hilversum, Nederland

Bekijk de route
Toegangsprijs:

Gratis

Coronatoegangsbewijs: ja