Talkshow Business in media ‘The Future of Events’

Woensdag 06 oktober 2021 - 12:00 - 13:00

Er zit business in media: hoe kun je met media je business laten groeien? En hoe ziet de business van media eruit? 

Deze business talkshow is gericht op opdrachtgevers van marketing, communicatie en mediaproductie, professionals uit de media-industrie en iedereen die is geïnteresseerd in de zakelijke kant van media en de mediabusiness.

Op basis van het thema van de dag interviewt Humberto Tan interessante ondernemers, topmanagers en experts van zeer uiteenlopende media- en media gerelateerde bedrijven. 

Vanuit zijn oprechte interesse en zakelijke nieuwsgierigheid praat hij met zijn gasten over de laatste ontwikkelingen en trends. Ook wil hij meer weten over hun bedrijf, proposities en hoe ze opdrachtgevers ondersteunen bij hun communicatie- en media-productie. Daarbij gaat hij op zoek naar de bijzondere verhalen, onontdekte pareltjes, indrukwekkende cases en de vaak verrassende oplossingen die zijn gasten te bieden hebben.

De covid-crisis heeft een enorme impact op de evenementenbranche. Heel veel evenementen gingen niet door, of gingen online of werden ‘hybride.’ Nu de samenleving langzaam weer opengaat is de vaag: gaan we straks weer terug naar het ‘oude normaal?’ Of zijn er dingen voorgoed veranderd? In deze aflevering van Business In Media staan we stil bij vragen als: Wat is de blijvende impact van covid op de evenementen en hoe ze worden georganiseerd? Welke trends en ontwikkelingen zijn er? Welke technische ontwikkelingen en innovaties komen eraan? En in hoeverre was covid een katalysator voor deze ontwikkelingen? Onze gasten zullen vanuit verschillende invalshoeken hun licht op de toekomst van evenementen laten schrijnen.

De gasten:

Henk Schuit, voorzitter van de VVEMVereniging van Evenementen Makers. Tevens Directeur van CTM Eventim, een internationaal ticketingbedrijf voor publieks-evenementen dat zich ontwikkelt van een transactiebedrijf (ticketing) naar een mediabedrijf door evenementen-organisatoren te ondersteunen in de totale customer journey van het publiek.

Pieter Bas Boertje, Voorzitter van IDEA, de branche-vereniging van leading event agencies enDirecteur van D&B Eventmarketing, een in de zakelijke markt gespecialiseerd evenementenbureau dat in haar 35-jarige bestaan al diverse stormen met succes heeft doorstaan. Wat zijn de lessen?

Monique van Dusseldorp, auteur en ervaren organisator, curator en moderator van talloze media-gerelateerde evenementen en bijeenkomsten zoals Wired, PICNIC, What´s Next, CrossMediaCafe, TEDxAmsterdam, Dutch Digital Day, Tweakers, Van Dusseldorp´s Future of Events. Ze heeft zich de afgelopen tijd verdiept in de toekomst van evenementen en onder de naam ‘The Future of Events’ een reeks artikelen gepubliceerd. Ze zal haar bevindingen met het publiek delen.

Jeroen van Rossum, Managing Director Quadia/EMG. Over de ontwikkeling van live/ webinar-specialist naar live online events. Welke er zijn op het gebied van evenementen-techniek, innovaties? Wat er allemaal aan zit te komen. Over nieuwe” ontwikkelingen op het gebied van event tech zoals AR, VR, formats en creativiteit.

Deze talkshow is fysiek te bezoeken. Meld je gratis aan, zodat je zeker bent van een plek. 

 

Info

Woensdag 6 oktober 2021 12:00 - 13:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Coronatoegangsbewijs: ja