Talent Days

Donderdag 05 oktober 2023 - 09:00 - 18:00

Uiteraard is Dutch Media Week niet alleen bedoeld voor de gevestigde mediaorde, er is ook veel aandacht voor jong talent. Daarom wordt op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober, in samenwerking met Beeld & Geluid, Mediastages en BM, de Talent Days georganiseerd.

Op deze dag kunnen aanstormend professionals hun kans op een leuke job of stage grijpen tijdens matchmaking sessies met bedrijven, kans maken op de Creative Cup, maar ook diverse masterclasses volgen én er is de bekendmaking van het BMY Media Talent van het Jaar. Daarnaast vindt REMIX Fest plaats, waar studieleiders en studenten van film- en kunstacademies een uitgebreid programma kunnen volgen over de mogelijkheden die audiovisuele archieven geven voor de creatieve praktijk.

Info

Donderdag 5 oktober 2023 09:00 - 18:00
Locatie: Beeld & Geluid

Talent Days

DONDERDAG & VRIJDAG POWERED BY PROVINCIE NOORD-HOLLAND. Goed onderwijs is de fundering van onze maatschappij. Tijdens de Talent & Onderwijs dag zetten wij studenten en jonge professionals in het zonnetje. Van BM Mediatalent van het jaar tot matchmaking sessies tussen bedrijven en studenten.