Tafelgesprek met Simone Bennett, Manuela Klerkx en Stef van Breugel

Woensdag 07 oktober 2020 - 11:00 - 12:00

Kunstkenner Manuela Klerkx gaat in gesprek met audiovisueel kunstenaar Simone Bennett en museumdirecteur Stef van Breugel over de nieuwe tentoonstelling ‘Hearth and Home’ die nu in Museum Hilversum is te zien. Bennett laat hierin de veranderende verhouding tussen mens en natuur zien in het antropoceen, het tijdperk waarin door toedoen van de mens het leven op aarde in gevaar wordt gebracht. ‘Je ontdekt een wereld in onrust waar hoop en schoonheid de ankers zijn waar we ons aan kunnen vasthouden.’

De expositie is speciaal voor Museum Hilversum samengesteld en is een cinematografische ervaring waar film, audio en fotografie samenkomen. Bennett is in 2002 afgestudeerd, ze volgde audiovisuele kunst op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. De expositie is van 26 september tot en met 25 oktober te bezoeken.

Partners van deze talkshow:

Museum Hilversum 500x500

Info

Woensdag 7 oktober 2020 11:00 - 12:00
Locatie: Beeld en Geluid ▷ Online

Talent

PNH_RGB_pos_trans
De media-industrie is in beweging en daarmee veranderen ook de kwalificaties van de professionals die er werken. Van getalenteerde formatontwikkelaars, cameramensen en presentatoren tot data-marketeers, AI-ontwikkelaars en social-specialisten. Dutch Media Week biedt de industrie en talenten de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens diverse events. Zo verzorgen ROC studenten de techniek van de Dutch Media Week talkshow en brengt Broadcast Magazine Young jong talent in contact met grote mediabedrijven via matchmaking sessies.