Social Hour powered by RauwCC

Donderdag 06 oktober 2022 - 11:00 - 11:45

Werving via gaming: is dat wenselijk?

 

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk binnen gaming dan puur het spelen van een spel. Door in-game advertising haken adverteerders maar wat graag aan om binnen populaire games hun product of dienst te tonen. Die advertenties bieden ook de kans om potentiële medewerkers te werven, maar is dat wenselijk? Moet je als bedrijf wel aanwezig zijn op de plek waar gamers komen om te ontspannen? Dennis gaat in op deze vraag én op de mogelijkheden die in-game advertising biedt met een aantal experts op het gebied van gaming en advertising.

Deze talkshow behandelt succesverhalen, fuck-ups, trends en treuzelaars op het gebied van social media. Met hele interessante gasten, waarmee je communicatie breed- dus in elk mediagerelateerd vakgebied – je voordeel doet

Info

Donderdag 6 oktober 2022 11:00 - 11:45
Locatie: RauwCC
RauwCC
RauwCC, Kratonkade, Rotterdam, Nederland

Bekijk de route
Toegangsprijs:

Gratis Livestream

Games

WOENSDAG. Dutch Game Day powered by Control bestaat uit een congres van twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Die geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun meer persoonlijke verhalen. We sluiten de dag af met een nieuwe editie van de Dutch Game Awards. De award show voor de game industrie.