Social Hour powered by RauwCC

Woensdag 05 oktober 2022 - 16:00 - 16:45

Hoe breng je een uitgekauwd onderwerp opnieuw onder de aandacht

 

Een van de belangrijkste onderwerpen op de bouwplaats is veiligheid. Dat vindt iedereen, maar hoe krijg je dit onderwerp nu écht onder de aandacht? Hoe maak je met een campagne over veiligheid blijvend impact binnen de organisatie? Naar aanleiding van campagne van Dura Vermeer voor Dag van de Veiligheid wordt dit tijdens deze aflevering besproken met Pieter-Jan Licht (veiligheidsdeskundige Dura Vermeer), Glenn Metselaar (hoofd corporate communicatie Dura Vermeer) en Manon Bode (strateeg RauwCC).

Deze talkshow behandelt succesverhalen, fuck-ups, trends en treuzelaars op het gebied van social media. Met hele interessante gasten, waarmee je communicatiebreed- dus in elk mediagerelateerd vakgebied – je voordeel doet.

Info

Woensdag 5 oktober 2022 16:00 - 16:45
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis Livestream

Talent Days

DONDERDAG & VRIJDAG POWERED BY PROVINCIE NOORD-HOLLAND. Goed onderwijs is de fundering van onze maatschappij. Tijdens de Talent & Onderwijs dag zetten wij studenten en jonge professionals in het zonnetje. Van BM Mediatalent van het jaar tot matchmaking sessies tussen bedrijven en studenten.