Programma Xperience Stage

Zondag 09 oktober 2022 - 12:00 - 17:00

Vele bekende artiesten komen op zondag 9 oktober naar de Xperience Stage op het Joop van den Endeplein. Kinderen voor Kinderen trappen het programma af om 13:00 uur met onder meer een Koningsspelen-workshop en natuurlijk hun nieuwe hit ‘Gi-ga-groen’. Zangeres en actrice Gioia Parijs, onder meer bekend van ‘De Zomer van Zoë’, staat ook op het podium tijdens de Xperience Days. De winnares van het Junior Songfestival 2021, Ayana, mag natuurlijk niet ontbreken en ook zangeres Kiya laat haar zang- en dansskills aan jullie zien. Stefania mocht in 2021 Griekenland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam en staat op 9 oktober te shinen op de Xperience Stage. De bekendste boyband van Nederland, FOURCE, sluit het programma af met hits als ‘Love me’ en ‘Lopen op de maan’. En de hele dag door draait DJ Levin Ross de lekkerste platen tussen de optredens door!

De toegang is gratis en je hebt géén entreeticket nodig. De optredens vinden plaats op een buitenpodium op het Joop van den Endeplein in Hilversum. De locatie is goed bereikbaar met het OV via station Hilversum Media Park. Parkeren kan op Parkeerdek A aan de Media Parkboulevard. De middag wordt gepresenteerd door Niels Schlimback.

 

13:00 – Kinderen voor Kinderen

13:30 – Gioia Parijs

14:15 – Ayana

14:45 – Kiya

15:30 – Stefania

16:30 – FOURCE

Info

Zondag 9 oktober 2022 12:00 - 17:00
Locatie: Media Park

Xperience Day

Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience day. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals game design of nieuws presenteren. Doe mee aan game activiteiten, lees van een echte autocue of breng een bezoekje aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.