Première: Het Pamflet

Zaterdag 08 oktober 2022 - 19:30 - 21:30

Op zaterdag 8 oktober gaat de film ‘Het Pamflet’ in première tijdens Dutch Media Week. De film is geregisseerd door Hilversumse filmmaker Justin Heyl.
De première start om 19:30, na de film is er een Q&A met de makers van de film. Afsluitend is er een borrel in het Grand Café van Beeld & Geluid.

Over het Pamflet:
Tweede Wereldoorlog, bezet Westkapelle, 2 oktober 1944. Wanneer de verliefde Janna en Willem tijdens een geheime ontmoeting overvallen worden door pamfletten met een onheilspellende boodschap, vluchten ze naar huis om alarm te slaan. Janna probeert haar vader te overtuigen van de ernst van de situatie, maar het lijkt tevergeefs. Na het overlijden van haar moeder, is de communicatie tussen vader en dochter verslechterd. In de ban van de oorlog probeert haar vader Janna krampachtig bij zich te houden en weigert op basis van een pamflet te vluchten. Door hun angst voor wat gaat komen, maken Janna en haar vader een keuze die een kettingreactie aan gevolgen in werking zet. Wanneer haar vader eindelijk beseft hoe ingrijpend de situatie is, is het gevaar al te dichtbij.

 

 

Info

Zaterdag 8 oktober 2022 19:30 - 21:30
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Xperience Day

Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience day. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals game design of nieuws presenteren. Doe mee aan game activiteiten, lees van een echte autocue of breng een bezoekje aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.