Podcast Summit Live

Dinsdag 04 oktober 2022 - 10:00 - 16:00

In navolging van het uitverkochte Podcast Summit Live in april dit jaar vindt op 4 oktober a.s. een gloednieuw Podcast Summit Live plaats tijdens Dutch Media Week.
Ontdek nog meer geheimen & strategieën achter het maken van en geld verdienen met je eigen podcast van succesvolle podcast makers en -experts.
Dit Summit is speciaal voor nieuwsgierige, onafhankelijke, ambitieuze en ondernemende podcast makers (to be) die hun eigen nummer 1 podcast succesvol willen (her) starten.

Cadeau
Als deelnemer van het Podcast Summit Live op 4 oktober krijg jij een heel tof cadeau: het gloednieuwe boek van Mirjam Hegger: ‘Succesvol Podcasten Voor Ondernemers in vier simpele stappen’ ter waarde van €21,99. Niemand anders heeft dit boek nog in handen en jij krijgt als deelnemer als allereerste dit boek mee naar huis. Natuurlijk is Mirjam na het event aanwezig om jouw exemplaar persoonlijk te signeren.

Het Podcast Summit wordt georganiseerd door Dutch Media Week in samenwerking met de Podcast Academy. Gegevens worden door beide partijen gedeeld en niet gedeeld met derden.

Bekijk de aftermovie van de vorige editie

 

Jouw host tijdens het Podcast Summit: Mirjam Hegger
Het Podcast Summit Live op 4 oktober a.s. wordt georganiseerd door Mirjam Hegger in samenwerking met Dutch Media Week. Mirjam organiseerde drie keer eerder het Podcast Summit met honderden deelnemers. Ze is eigenaar van de Podcast Academy waarin ze samen met een team dagelijks honderden podcast makers (in spé) helpt hun podcast te (her) starten, luisteraars te krijgen en geld te verdienen.

“Het is mijn missie om een ware podcast revolutie in Nederland en Vlaanderen te realiseren, omdat er nog veel meer mooie verhalen verteld mogen worden die nu nog verborgen blijven. Op 4 oktober neem ik je mee in mijn podcast wereld, zodat jij in no-time vol inspiratie jouw eigen nummer 1 podcast succesvol (her) start.”

Het is haar intentie om tijdens het Podcast Summit de beste podcast makers en experts samen te brengen. Zodat ze elkaar kunnen informeren én vooral inspireren met mooie podcastverhalen. Leren van fouten. Geïnspireerd worden door successen. Zodat ook jij met volle inspiratie je eigen podcast (her) start.

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 10:00 - 16:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Early Bird €75
Regulier €119

Lunch is inbegrepen

Business and Innovation

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.