Motalks

10 oktober, 2019 - 11:00 - 12:00

MOTALKS is een dagelijkse livestream talkshow die opgenomen wordt met iPhones en geschakeld op een iPad Pro, gepresenteerd door Cesar Majorana van BNN/VARA en Club Hub. Je eigen talkshow uitzenden met meer ‘camera’s? Kan allemaal tegenwoordig! Kom langs in het atrium van Instituut Beeld en Geluid of kijk live mee op de Facebook van het iPhone Film Festival.

9 oktober | Motalk: My story for war child
MOTALKS staat vandaag in het teken van War Child. Cesar gaat met gasten van War Child een oproep doen aan alle smartphone filmmakers in de wereld om een een film te maken met een smartphone voor War Child. Laat je creativiteit stromen en maak wat je wilt en visualiseer wat jij voelt bij Warchild. Maak je film alleen niet langer dan 2 minuten. De winnaar krijgt een wel heel unieke prijs. De kans om met een smartphone een documentaire te maken in een van de vluchtelingenkampen waar Warchild werkzaam is. Alle kosten worden vergoed! Kijk op de site van Mobile Movie Days hoe je mee kan doen.

10 en 11 oktober | Motalk
Cesar Majorana voert met Ruben Kazantsev en Ruud van Gessel de spanning op met de mooiste clips uit smartphone films uit de hele wereld. Het zijn genomineerden voor de prijzen van het prestigieuze iPhone Film Festival in Los Angels. Meer dan 4000 inzendingen uit meer dan 100 landen! De jury stond voor een loodzware taak maar vrijdag worden de winnaars bekend gemaakt. Tipje van de sluier.. Nederland kan daar dit jaar weer bij zijn. In ieder geval zal de vrijdag livestream goed zijn voor meer dan 150.000 views!

Info

7 oktober, 2019 8 oktober, 2019 9 oktober, 2019 10 oktober, 2019 11:00 - 12:00
Locatie: Beeld en Geluid

Partners

Other