Line-up Open Studio Dagen Podium

13 oktober, 2019 - 14.00 - 17.00

Vanaf 14:00u

DJ Pieter Gabriel
Deze DJ is razendsnel heel populair aan het worden! En dat is niet zo gek, want Pieter is pas 14 jaar oud en draait nu al op grote feesten over de hele wereld. Pieter begon op zijn 7e met draaien en is al jaren de resident DJ op het jaarlijkse Tina Festival en bij de grote concerten van FOURCE. Ook op het podium van de Open Studio Dagen zorgt hij tussen de optredens door voor lekkere beats!www.williamrutten.nl
https://pietergabriel.com
https://instagram.com/pietergabriel

14:30-14:50u

Kiya
Zangeres Kiya is bekend van onder meer The Voice Kids en het Junior Songfestival. Ze brengt regelmatig eigenzinnige covers uit op YouTube en heeft onlangs ook een nieuwe eigen single uitgebracht, die het erg goed doet in de Kids Top 20.
Kiya
https://kiyavanrossum.nl
https://instagram.com/kiya.vanrossum

14:50-15:10u

Kymora Sade
In 2016 stond Kymora als lid van de meidengroep Kisses voor tientallen miljoenen kijkers op het grote podium van het Junior Eurovisie Songfestival. Sindsdien is ze onder meer actief als presentatrice voor diverse YouTube-kanalen, en daarnaast ook als zangeres en regelrecht stijlicoon! Bij de Open Studio Dagen geeft Kymora niet alleen een spetterend optreden; ze verzorgt ook de presentatie van het programma.
Kymora Sade
http://kymorasade.nl
https://instagram.com/kymorasade

15:30-15:50u

Robin Tinge (alleen op zaterdag)
Robin Tinge valt op door zijn bijzondere verschijning, maar dat is niet het enige: ook zijn stem is waanzinnig te noemen! Deze 15-jarige zanger stond in de finale van The Voice Kids 2019 en treedt op bij de Open Studio Dagen namens Stichting Muziekids.
Robin Tinge
https://muziekids.nl
https://instagram.com/robintinge

Finalisten Junior Songfestival 2019 (alleen op zondag)
Het Junior Songfestival was dit jaar weer on fire! We zijn heel trots om niet alleen winnaar Matheu, maar ook alle andere finalisten – Mannes, MOVES en 6TIMES – te ontvangen op het podium van de Open Studio Dagen!
JSF2019
https://juniorsongfestival.nl
https://instagram.com/jrsongfestival

15:50-16:10u

Stefania
Deze 16-jarige ster in de dop heeft ondanks haar jonge leeftijd al vele successen op haar naam staan, niet alleen als zangeres maar ook als actrice en presentatrice. Ze zong de sterren van de hemel op het Junior Eurovisie Songfestival in Malta, bracht sindsdien al drie eigen singles uit, presenteert regelmatig video’s voor twee grote YouTube-kanalen, acteert dit jaar in 3 bioscoopfilms en staat op het punt om door te breken in het buitenland.
Stefania
https://stefaniamusic.nl
https://instagram.com/stefania_

16:30-17:00u

FOURCE
Als afsluiter van de Open Studio Dagen hebben we de meest succesvolle act van dit moment weten te strikken, met op hun CV inmiddels 3 uitverkochte concerten voor in totaal 8500 man. Ze treden niet zo heel vaak op, dus zorg dat je erbij bent! Dan mis je ook het spectaculaire einde niet…
FOURCE
https://fourcemusic.nl
https://instagram.com/fource

Op zaterdag 12 oktober kun je ook van bovenstaande line up genieten, ben jij er ook bij?

Info

13 oktober, 2019 14.00 - 17.00
Locatie: Joop van den Endeplein

Partners

Other