Like You – Dansvoorstelling

Dinsdag 04 oktober 2022 - 10:00 - 10:45

Ik ben een verzameling hoogtepunten. Ik feest, ik eet chique in een restaurant en ik sta altijd aan. Ik wil graag dat je mij ziet. Ik wil graag dat je denkt dat ik altijd, alleen maar gelukkig ben. Wat dat met jou doet? Daar ben ik niet mee bezig. Vind je me leuk? Zou je mij willen volgen? Want dan weet ik wie ik ben. Ik wil wel meer moeite voor je doen; mijn realiteit opfleuren zodat je een mooi beeld van me krijgt. Ik zet wel een filter over mijn gezicht zodat je mij knap vindt. Kun je mij dan vertellen wat ik waard ben?

‘Like you’ gaat over vooroordelen en onzekerheid in een wereld waarin iedereen iets van iedereen mag vinden. De strijd die je voert om een plek te veroveren zonder te verliezen wie of wat jezelf bent. Het gaat over onze onverzadigbare behoefte om te horen dat we leuk zijn. Maar, en daar gaat het over in ‘Like you’: Is gelukkig lijken misschien wel moeilijker dan gelukkig zijn?

De voorstelling duurt 45 minuten inclusief een nagesprek tussen spelers en publiek. In onze voorstelling komen verschillende dansdisciplines aan bod: urban, modern en contemporary.  Na afloop wordt er ruimte geboden om vragen te stellen over dans en de inhoud van de voorstelling.

Thematiek: social media, likes, identiteit, dans

Info

Dinsdag 4 oktober 2022 10:00 - 10:45
Locatie: Muziekcentrum van de Omroep
Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33, Hilversum, Nederland

Bekijk de route
Toegangsprijs:

€ 9,00

Partners

Talent Days

DONDERDAG & VRIJDAG POWERED BY PROVINCIE NOORD-HOLLAND. Goed onderwijs is de fundering van onze maatschappij. Tijdens de Talent & Onderwijs dag zetten wij studenten en jonge professionals in het zonnetje. Van BM Mediatalent van het jaar tot matchmaking sessies tussen bedrijven en studenten.