Leven lang leren | Reducations

Woensdag 07 oktober 2020 - 13:00 - 13:45

Het onderwijs van de toekomst, het nieuwe leren. Welke veranderingen zijn er nodig om de leerlingen en de vraag vanuit het bedrijfsleven bij te benen? Hierover gaat tafelhost Frenk van der Linden in gesprek met Carlijn Pluijmakers – Emmen, Petjo Molenaar, Chudi Uzozie, Valentina Devid en Pieter Spinders in een mooie talkshow.

Een andere mindset in het onderwijs, dat is nodig om bij te kunnen dragen aan het skillspaspoort van de toekomst. Het nieuwe CV zorgt voor een flexibeler inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Er is een kloof tussen wat studenten van nu kunnen en waar bedrijven behoefte aan hebben. Lossen we dit op in het huidige onderwijssysteem? Zijn er nieuwe initiatieven nodig om zowel jongeren als werkenden die door veranderingen om moeten scholen te helpen?

De druk neemt toe, de vraag verandert. Kijk naar de druk die ligt op de schouders van leraren, terwijl het aantal thuiszitters maar stijgt en stijgt. Hierover gaat het gesprek van deze middag tussen verschillende professionals uit het vak die allen een eigen kijk op het onderwijs van nu en de toekomst hebben.

Info

Woensdag 7 oktober 2020 13:00 - 13:45
Locatie: