Immersive Zone

09 oktober, 2019 - 09:30 - 18:00
Immersive media, zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zie je op steeds meer plekken terug. Van games, documentaires tot cinematic en AR studio’s.

Dit wordt niet alleen gedaan door startups, maar ook door grote facilitaire bedrijven als United en NEP. Tijdens de Dutch Media Week selecteren XR lab en Media Perspectives, een divers aantal demo’s die goed laten zien wat er inmiddels allemaal mogelijk is in VR & AR. Ook kijken we uit naar wat er gaat komen in de toekomst. Daarnaast starten we iedere ochtend met een inspiratiespreker. Ook leuk: Daag je collega’s uit voor het gametoernooi. Deze is iedere dag om 16:00 uur met een borrel!

Programma Woensdag  | Thema: Immersive Cinema
  • 9.30-10.30 Talk
   Cassandra De Klerck heeft als schrijver/regisseur bij Purple Pill meegewerkt aan verschillende projecten als Eye moviezone filmset experience & SuperstartVR. Daarnaast is ze oprichter van het Virtual Acting Institute dat zich richt op de vraag: ’Op welke manier wordt de toekomst van het acteren beïnvloed door technische innovaties zoals VR/AR?’.
  • 12.00-16.00 Pop-up VR bioscoop
   Een film niet alleen kijken, maar echt beleven. Dit kan in onze pop-up VR bioscoop. In een halfuurtje laten we een aantal toffe virtual reality producties zien. Met zorg uitgekozen, dus laat je verrassen.
  • 16.00 Borrel

Info

9 oktober, 2019 09:30 - 18:00
Locatie: Switch
Toegangsprijs:

€ 7,50

Other