Hebbes Casting

Zondag 09 oktober 2022 - 10:00 -

Altijd al model, acteur of figurant willen worden? Met professionele castingfoto’s kan dit misschien wel werkelijkheid worden. Schrijf je in via Hebbes Casting en wellicht wordt je droom werkelijkheid.

Hebbes Casting is ruim 35 jaar een begrip in Medialand. Casting is ruimer en breder dan een modellenbureau waar alleen plaats is voor bepaalde maten. Casting is voor iedereen. Van piep tot stok, alle afkomsten, alle maten, alle vormen van talent. Van ervaringrijk tot nieuw talent. Wat we doen is foto’s maken, van jou, van ieder die zich graag wilt inschrijven bij Hebbes Casting. De foto’s zijn natuurlijk ook voor eigen gebruik (socials, op canvas). Reserveer vast een plekje, dan ben jij er zeker van dat je voor de camera komt.

Info

Zondag 9 oktober 2022 10:00 -
Locatie: Media Park
Toegangsprijs:

Gratis

Dutch Media Week Xperience Days

ZATERDAG & ZONDAG. Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience days. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals 3D Character design of nieuws maken. Doe mee aan een Rocket League competitie of dompel je onder in 30 jaar gaming in Nederland. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.