Grand Prix van Japan

Zondag 09 oktober 2022 - 06:00 - 09:00

Hoewel het raceseizoen nog lang niet ten einde is, is de kans inmiddels groot dat Max aanstaande zondag 9 oktober al tot wereldkampioen gehuldigd kan worden. Inmiddels is zijn voorsprong zo groot dat hij na de race in Japan waarschijnlijk niet meer ingehaald kan worden. Een bijzonder racesportmoment dat het verdient om op een bijzondere locatie te beleven. Daarom krijgt racesportminnend Nederland eenmalig de mogelijkheid, aangeboden door Dutch Media Week in samenwerking met Viaplay, om de Grand Prix van Japan te bekijken op een megagroot scherm in het nog niet geopende nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid.

De voorbeschouwing begint om 6 uur.  Dit is tegelijkertijd de inloop voordat de race begint om 7 uur tot ongeveer een uur of 9.

Aanmelden is verplicht, er is veel animo dus reserveer snel je gratis kaartje!

Info

Zondag 9 oktober 2022 06:00 - 09:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Dutch Media Week Xperience Days

ZATERDAG & ZONDAG. Ervaar de magie van de media-industrie tijdens de Dutch Media Week Xperience days. Krijg een kijkje achter de schermen van TV producties, volg diverse workshops en lezingen zoals 3D Character design of nieuws maken. Doe mee aan een Rocket League competitie of dompel je onder in 30 jaar gaming in Nederland. Dit is het event dat je in aanraking brengt met de media-industrie.