Go Digital

Maandag 03 oktober 2022 - 18:30 - 22:00

Maandag 3 oktober is hét netwerk- en kennisevenement voor de MKB. Breid je netwerk uit en ga nieuwe samenwerkingen aan. Daarnaast verrijk je je kennis op gebied van digitalisering tijdens één van de SPOT-talks.

Ondernemers uit de Gooi & Vechtstreek zijn vanaf 18.30 uur uitgenodigd bij het Go-Digital netwerkevent dat ondernemersverenigingen van de Bedrijvenfederatie Gooi & Vechtstreek, SPOT035 en Dutch Media Week samen aanbieden. Het thema van de avond: Zet jouw onderneming ON/OFF met digitale media! Het belooft een gezellige avond te worden, met inspirerende sprekers, lekkere hapjes en drankjes en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten op de fonkelnieuwe eventvloer van Beeld & Geluid.

Programma Go Digital:

 • 18:30  Inloop en hapje
 • 19:20  Welkomstwoord door Arno Scheepers (Wethouder Economie Gemeente Hilversum)
 • 19:30 Keynote; Cybersecurity, van werelddreiging naar de normaalste zaak van de wereld Eppo van Nispen tot Sevenaer, algemeen directeur Beeld & Geluid en Eward Driehuis, cybersecurity expert en chairman van CSIRT.global
 • 20:00 Diverse SPOT-talks, waaronder:
  • Praktische do’s en don’ts voor je website of webshop. Door Alexis van Dam (digitaal strateeg en docent marketing management bij de Hogeschool van Amsterdam)
  • Zakelijke doelen bereiken door inzet van social media. Door Brendan Thesingh (digital marketing consultant en docent digital marketing bij de Hogeschool van Amsterdam)
  • Cybersecurity de normaalste zaak van de wereld voor jouw onderneming. Door Eward Driehuis (cybersecurity expert en chairman van CSIRT.global)
 • 21:00  Afsluitende netwerkborrel

Doorlopend: breng een bezoek aan het SPOT035 marktplein waar diverse regionale leveranciers van digitale dienstverlening zich presenteren.
Er zijn nog enkele kraampjes beschikbaar, dus ben jij een lokale aanbieder van digitaliseringsoplossingen (webbouw, kantoorautomatisering, online marketing etc.) en wil je je bedrijf presenteren op dit evenement? Neem dan contact op via info@spot035.nl

Leuk om te weten:
Elke ondernemer die naar het event komt, krijgt een gratis consult (twv 150 euro) aangeboden van een van de SPOT035 adviseurs om te bespreken wat digitalisering voor zijn onderneming kan betekenen.

Info

Maandag 3 oktober 2022 18:30 - 22:00
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis

Partners

Business and Innovation

Er zit business in media. Tijdens de Business & Innovation Days bespreken we met de grootste namen uit de media-industrie hoe zij te werk gaan en een bijdrage leveren aan de creatieve sector en verder innoveren met hun bedrijf.