Games for good – gedragsverandering via games voor een betere wereld.

Donderdag 06 oktober 2022 - 14:00 - 14:45

Mensen houden van games – en spelen ze om verschillende redenen: entertainment, competitie, samenwerking en gezelligheid. Games spelen daarmee een grote rol in het leven van veel mensen. Hoe kan die kracht ingezet worden? In deze sessie praten we over gedragsverandering door middel van games.

Tim Stok, Director Public Affairs EMEA, Tencent – de grootste game uitgever van de wereld, met belangen in Epic Games, Riot Games, Supercell, Ubisoft en vele anderen.

Michiel Dijkman, Directeur Economic Board Utrecht, een regio met veel aandacht voor gezond leven en games.

Remco Vroom is Global Head of Business Platforms en eCommerce bij  Media.Monks, dat bedrijven wereldwijd helpt met hun aanwezigheid in de werelden van VR, AR en games.

Emily Jacometti, CEO Flavour Gamification en Storytelling Software, dat zich richt op Making a positive impact with Gamification

Info

Donderdag 6 oktober 2022 14:00 - 14:45
Locatie: Beeld & Geluid
Toegangsprijs:

Gratis Livestream

Partners

Games

WOENSDAG. Dutch Game Day powered by Control bestaat uit een congres van twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Die geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun meer persoonlijke verhalen. We sluiten de dag af met een nieuwe editie van de Dutch Game Awards. De award show voor de game industrie.