Dutch Media Week Talk – International

Maandag 05 oktober 2020 - 19:00 - 19:45

In Dutch Media Week Talk nemen Monique van Dusseldorp en wisselende gasten je tussen 19:00 en 20:00 uur mee langs een van de dagthema’s van Dutch Media Week (International, Industry, Talent, Society en Future).

Dutch Media Week Talk: International

Hilversum is niet alleen dé mediastad van Nederland, ook internationaal wint het hart van de media aan terrein. Tijdens deze Dutch Media Week Talk gaan we samen met CEO Victor Knaap in op de internationale expansie van MediaMonks en hun visie op de toekomst van media.

MediaMonks loopt al jaren voorop als het aankomt op creatieve digitale producties. Het in Hilversum gevestigde bedrijf heeft inmiddels meer dan 30 kantoren over de hele wereld met 2750 ‘’monks’’. Van Shanghai tot Mexico City, van Los Angeles tot Dubai en van Kaapstad tot Kiev – overal worden digitale campagnes ontwikkeld en geproduceerd. De recente fusie met S4Capital ondersteunt de globale ambities en uitbereiding van MediaMonks.

MediaMonks staat bekend om hun creatieve aanpak van de allerlaatste techniek: animaties, virtual reality producties, augmented reality, experiences.  Met opdrachtgevers zoals Google, Nike, Tommy Hilfiger, Heineken en de US Airforce, heeft MediaMonks als geen ander inzicht in de wensen van grote bedrijven, die met hun ambitieuze producties de nieuwe media producenten zijn. Monique van Dusseldorp gaat in gesprek met CEO Victor Knaap over de ambities, de internationale ontwikkelingen en de visie van het bedrijf op de toekomst van media.

Te gast:

  • Wesley ter Haar (founder MediaMonks)

Deze talkshow is in samenwerking met:

Mediamonks 500x500

 

Info

Maandag 5 oktober 2020 19:00 - 19:45
Locatie: